Och ännu fler. :-)

Böcker i all glädje. :-) Vi tog en promenad med hundarna, stannade till Ardrebibliotek. En liten stuga där sockenborna ställer in böcker som de inte längre vill läsa,då andra ges möjlighet till. Jag fann fyra böcker. Jojo Moyes-Livet efter dig. Har läst många bloggbolrecensioner om denna. Bara gott. Har själv funderat att införskaffa boken. Och nu gavs det mig tillfället. Den andra boken som följer med mig är Jane Austen-Emma. Har inte läst något av henne,men sett ett x antal filmer b.la denna film.
Tredje boken tyckte mamma att jag skulle läsa. Det blev Linda Olsson - Det goda inom dig. Handlar om syskonrelation och minnen. Den fjärde och sista boken är Selma Lagerlöf - En saga om en saga Liljecronas hem.

Ny bok till samlingen
Jag har följt serien slaviskt. Och efter mycket bokprat och många funderingar har jag införskaffat mig första boken i serien Game of Thrones.
Kampen om Järntronen.


Jun. 23, 2014
Fick en present.

Hit ska jag imorgon om vädret tillåter det.

En riktigt härlig gammal upplaga från 1947. Vissa av bladen var fortfarande ihopsatta. Fina svartbita foton och ett enstaka färgfoto. Gammal svenskt härligt skrivspråk.