Nästa bok
Att läsa. 
Tigrar i rött väder av Liza Klaussmann
 
Det tog ett tag för mig att komma in i handlingen, den var seg till en början och jag som läsare visste inte riktigt vad jag skulle lägga mitt fokus på. Vem handlar det om? Vem är huvudpersonen?
Storyn kretsar kring en central händelse, en kvinna blir mördad. Man får följa alla fem familjemedlemmar i varsit kapitel och man får reda på karaktärernas livshistoria, deras bakgrund, tankar och värderingar.
Jag blir ändå inte klok på den.
 
Handlar det om en trasig familj, där familjemedlemmarna inte lever det liv de vill leva, att de lever i skuld och utanförskap gentemot sig själv.
Storyn hållr inte riktigt , sista kapitlet är skilt från de andra fyra huvudkapitlerna.
Vad handlar den om? Familjetradegi, ensamhet eller skuld. Jag kan inte bestämma mig om vad den handlar om, vad jag känner för den eller om jag tycker om den överhuvudtaget. Ni som har läst den, vad tycker ni?
 
 
Tjolöholm
Några vänner till mig ska ska till Varberg, då kom jag att tänka på Tjolöholm slott, som jag och min man åkte till 2012.
Det nymoderna slottet, där element och dammsugare tillhörde vardagslyx. 

Även Eva Marie Liffners bok Drömmare och sorgen som handlar om arkitekten Lars Israel Wahlman, som blickar tillbaka på sitt liv och minns när han fick uppdraget att uppföra ett elisabetanskt slott vid den hallänska kusten åt familjen Dickson.