Bokcirkeln har bytt namn till Xenias och Josephines bokklubb
Ett tag sedan både jag och Josephine hade orken att läsa våra månadsböcker. Den senaste som blev läst av oss var maj-boken Kvinnan som gick till sängs i ett år av Sue Townsend. Vet inte ens om jag harskrivit vad jag tyckte om den här i bloggen, jo det hade jag visst, Ni kan läsa vad jag tyckte om den här
 
Som man säger, nytt år nya tag, ny bok att läsa. Och vad vore bättre att börja läsa  2014 års Nobelpristagare Patrick Modiano. Jag fick denna bok i julklapp, dels en av mor och en av bror, så Josephine fick äran att få den ena av mig. :).
 

Baksidestext: Privatdetektiven Guy Roland plågas av minnesförlust efter en mystisk olycka för femton år sedan. När hans chef går i pension beslutar sig Roland för att finna sin rätta identitet. Spåren leder honom till andra världskriget och till en man, möjligen han själv, som arbetat på den dominikanska legationen i Paris under det tagna namnet Pedro McEvoy. Denne man hade en stor vänkrets: mannekängen Denise Coudreuse, den engelske jockeyn Dédé Wildmer, den ryska balettdansösen Gay Orloff och andra som tillsammans flydde Paris 1940 i samband med tyskarnas invasion av staden.

Ju längre efterforskningarna fortskrider och allt fler drag hos Pedro McEvoy avlöjas börjar Guy Roland alltmer känna igen sig själv. Till sist vet han inte om det är sig själv eller Pedro McEvoy han efterspanar.
 
#1 - Stina Nilsson Bassell

Hej!

Min nya bok I mjölnarens spår har just kommit och vill du göra något så skickar jag den i pdf-fil om du vill:)


läs mer på min författarsida!
Stina

Svar: det gör jag gärna
Xenia Oxenstierna

#2 - Stina Nilsson Bassell

Hej!
Nu såg jag att du hade svarat, jag ber om ursäkt.
Skickar dig gärna pdf på min bok I mjölnarens spår, men hittar
inte din mailadress.
Skickar du den till mig så skickar jag pdf:)

Ha det bra!
Stina Nilsson Bassell